Alla inlägg under juni 2013

Av mammaslillaparla - 30 juni 2013 20:04

 

Är så grymt sugen på en systemkamera som är lätthanterlig nu när lilla Izabella snart är här. Måste ju kunna ta ordentliga bilder på min lilla stjärna  


Efter att ha kollat runt lite i kameradjungeln är det nog den här sötnosen det lutar mest mot. En Nikon D 7000.

Gud vad jag vill ha den!!!

Ska gå och kika på den i butik imorgon tror jag. Känna och klämma lite. Den är ju inte jättebillig... så ska ta mig tid och tänka igenom köpet innan.

Den har dessutom fått väldigt bra betyg i flera tester vilket inte gör den mindre attraktiv direkt. Bara massa bra recensioner då man googlar den oxå! Har funderat flera år på att skaffa någon vettigare kamera och är det någon gång i livet man ska göra det så är det väl nu?  

Av mammaslillaparla - 30 juni 2013 15:08

Har stått och stekt nästan 2 kilo köttfärs. Tog sin lilla tid. Varmt vid spisen var det som vanligt oxå 

Men god blev den! Massa vitlök och örter. Mums! Åh majs... en inte så nyttig last som jag har. Haha...

Nu väntar jag på att pastan ska bli klar. Känner att blodsockret är nere i fotknölarna. Karlen är duktig och lyder order och diskar. Han vet iaf när det är läge att hålla låg profil och hjälpa till. Oftast  

Är så skönt att ha portioner som man kan frysa in och plocka fram vid behov tycker jag. Det är ju inte alltid man hinner ställa sig vid spisen.


 

Av mammaslillaparla - 30 juni 2013 11:24

   


Gud vad fort tiden går! Snart är hon här vår lilla MiniMyra!!!


Oj vad fläckig spegeln var då   En av dagens uppgifter att fixa skulle jag tro!


Av mammaslillaparla - 30 juni 2013 10:53

   


Väldigt mjuk och skön sula! Bra att sulan inte är helt platt oxå utan har en liten låg kilklack, vilket gör att belastningen inte blir för hög på hälen. Ett stort plus är ju att de passar till nästan allt oxå   Så nöjd!!! Perfekta sommar-gravid-skon!




Och så snyggskorna då... Inte lika bekväma men betydligt bekvämare än många av de höga skor jag brukar ha då jag inte är gravid  


     


De har även dem en jättemjuk sula. Lööv it!   Har länge velat ha ett par träskor men känt att alla varit så fruktansvärt hårda och/eller klumpiga... Dessa får väl komma till användning då man vet man ska sitta mycket eller om man har med sig ett annat par att byta med efter ett tag i väskan  


Av mammaslillaparla - 29 juni 2013 18:18

Helt slut efter bara ett par timmars shopping... Trodde aldrig det skulle hända   Livet som gravid haha...

Var tvungen att få tag på ett par bekväma luftiga sandaletter. Har varit på jakt länge. Kombination snygg och bekväm sko för gravida är inte lätt att hitta! Till slut hittade jag ett par med riktigt mjuk sula. Överlycklig! Så råkade det slinka med ett par andra mindre bekväma träskor med ganska hög klack... Det bara hände av en slump  Men de var så snygga och väldigt mjuka i sulan så får väl ha dem till ett lite mer special occasion. Eller om jag vet att jag kommer sitta mycket ner haha...


Köpte lite hårvårds- och skönhetsprodukter oxå. Plus att jag sprang in på apoteket och hämtade ut mer medicin mot min magkatarr.


Nu är jag och lillan bamsehungriga! Dags att utnyttja kvällsolen lite och sätta sig med Stefano på någon uteservering  


Lägger upp bilder på skorna sen!


  




Av mammaslillaparla - 29 juni 2013 10:58

Izabellas kommande sovkompis. Så mysig och go! Lite avis faktiskt  Hehe... Stefan kom hem med den för ett tag sen som en överraskning till vår lilla tjej. Så gulligt   Kaninen är köpt på Bonti och är från Teddykompaniet i Båstad. Mitt första gosedjur som jag hade på BB var oxå en kanin. Lite kul att min lilla tjej får ett liknande kramdjur.

Av mammaslillaparla - 29 juni 2013 10:25

Älskar långsamma frukostar och svenska jordgubbar. Bästa starten på dagen!

 


Igår såg vi Man of Steel. Jag är inte jätteförtjust i actions. Men den var faktiskt bra! Ger den 4 av 5 i betyg. Dessutom var ju Superman ganska het! Hehe... (Ja du är med het Stefan  )


Ja vet inte om Izabella var road eller chockad därinne i magen men gud vad hon vände och vred sig hela tiden. Precis som hon inte visste var hon skulle ta vägen min lilla MiniMyra. Gick inte att äta godiset jag köpt för magen kändes så konstig till slut. Så får bli lördagsgodis istället!  


     

Izabelly innan bion igår (26+4) Vecka 27

Av mammaslillaparla - 28 juni 2013 11:25

Ikväll är det Stefan som bjuder på bio då han väljer film. Bra koncept ! Slipper man tjaffsa om filmval. Nästa gång väljer jag och då bjuder jag igen. Toppen!

Vi ska se Man of Steel i 3D  Hoppas den är bra!  Vi ska se den sena bion vid nio så jag hade ju tänkt att jag skulle sova extra länge idag för att inte råka somna på bion. Men lilla Izabella hade andra planer inne i mammas mage. Hon höll mig vaken i vanlig ordning med sparkfest i magen imorse. Såg verkligen sjukt kul ut!

Kommer ni ihåg de där elektriska magbanden man kunde köpa på tv-shop för några år sen? Man fäste dem på magen och sen gav de elektriska impulser så att magmusklerna drog ihop sig på olika vis. Vi hade ett sådant hemma. Fråga mig inte varför... hehe  

Jag mitt fån tog på mig det och lät lillebror hålla i fjärkontrollen till den. Big mistake!!! Snacka om att magen fick sig en rejäl omgång och drog ihop sig snabbt på alla möjliga vis. Såg sjukt lustigt ut! Lite som när Izabella sätter igång. Som tur är känns hennes sparkar mer behagliga än det där bältet än så länge. För det gjorde riktigt ont då man hade det på den högsta inställningen måste jag säga. Småbröder... Visst är de underbara? Men vi älskar dem ändå  


Får se om det blir en powernap i eftermiddag. Ser verkligen fram emot att mysa till det med bio, popcorn och älsklingen så vill ju inte sitta och kämpa med ett par ögonlock som inte samarbetar... Haha.

Fast det största problemet är nog blåsan. Hatar att behöva be alla att resa sig och krångla förbi mig mitt i filmen. Men måste man så måste man. Är iaf gravid nu så kan ju alltid skylla på det. Kan vara bra att resa på sig fem min oxå då filmen är ganska lång. Men ändå lite jobbigt att störa alla  


 

Presentation


Mamma till Izabella som kom i vecka 33+2 augusti 2013. Väntar andra barnet med beviljat snitt den 25 februari. Läs om våran vardag mitt i Stockholm.

Kontakt:
sanne.beckman@hotmail.com

Instagram:
sannebeckman

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards